µTorrent 2.2 build 23071

Dus je wilt graag muziek / films / software en dergelijke downloaden via het torrent netwerk? En je zoekt een fijn programma waarmee dat kan?

µTorrent

Deze gratis µTorrent oplossing is een zogenaamd Torrent Software Programma (Bittorrent-client). Met uTorrent (officiele naam: µTorrent) kun je diverse torrent-bestanden downloaden. Verder kun je ook van je eigen bestanden een torrent bestand maken. De nieuwste 2.2 versie zit vol met handige functies zoals gelijktijdig meerdere torrents downloaden, snelheids beperkingen instellen, onderbroken downloads snel hervatten, RSS downloader en meer.

Het sterke aan µTorrent is dat deze torrent tool het geheugen en processor minimaal belast. De grootte van het programma in Bytes is zeer compact. Dus je kunt het gewoon op de achtergrond zijn werk laten doen zonder dat je daar iets van merkt op jouw computer.

µTorrent 2.2 is de nieuwste en meest recente versie (sinds november 2010). Als je voor wat voor reden ook toch op zoek bent naar de eerdere stabiele versie dan moet je uTorrent 1.7.7 downloaden. Er is ook al een uTorrent 3.0 verkrijgbaar, echter dit betreft een beta release en deze versie is dus niet stabiel.

uTorrent vs µTorrent

Misschien is het wat verwarrend, is het nu uTorrent of µTorrent? Officieel moet je het met een µ schrijven. Maar de meeste mensen hebben geen idee hoe je het karakter µ moet typen. Vandaar dat je vaak de normale u gebruikt ziet worden. Ook zoeken de meeste mensen op u-Torrent en zodoende bieden we dezelfde download 2 keer aan.

Gelukkig is µTorrent 2.2 ook in het Nederlands te gebruiken en! het is nog steeds freeware en dus gratis. Download hier de Nederlandse uTorrent versie.

µTorrent downloaden

Hieronder kun je de nieuwste versie downloaden. Dit is momenteel µTorrent 2.2 build 23071. Deze versie is beschikbaar sinds 11 november 2010.

Share

Gerelateerde Artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen gevonden
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.