BurnAware Free 3.1.3

Op zoek naar een gratis CD, DVD, Blu-ray brander?

BurnAware

burnaware logoDe freeware software BurnAware Free is een gratis programma waarmee je verschillende media kunt branden zoals normale DVD’s, maar ook HD dvd’s, CD en Blu ray. BurnAware 3.1.3 Free is gebruikersvriendelijk en kan dus op een zeer eenvoudige manier worden gebruikt voor het maken van een backup, een data schijf maken, audio CD branden, video schijfen of voor het branden van images. Wat deze brandoplossing Burn-Aware onderscheidt van zijn concurrenten, is de grote snelheid waarmee hij uw gegevens op uw optische schijven brandt.

In plaats van de complexe en ingewikkelde interfaces die brandprogramma’s vaak hebben is het bij BurnAware Free een stuk eenvoudiger allemaal. Het programma reageert snel op uw commando’s en is in staat om in enkele muiskliken images, dataschijven, multisessieschijven en muziekcd’s op lege cd’s en dvd’s te branden.

Gratis of betaald

Deze Free-versie van BurnAware is Freeware en dus gratis, maar deze versie kan geen zelfstartende schijfjes branden en hiermee kun je ook geen schijfjes kopiëren (ISO). De Home-versie van BurnAware kan voorgenoemde wel maar deze versie is niet gratis en kost ongeveer dertig dollar. (of download de oudere versie 129, zie hieronder)

BurnAware 1.2.9 Free Edition

Momenteel wordt door de maker de versie BurnAware 1.2.9 Free Edition niet meer aangeboden. Deze versie was echter nog wel zeer uitgebreid en bevatte bijna alle mogelijkheden. Wel zijn er andere complete versies te vinden van BurnAware, maar die zijn niet gratis. Op deze site eventueel dus nog de oude versie van BurnAware. Download BurnAware 1.2.9 (de oudere versie dus).

Free versie 3.1.3 bevat nog wat extra vertalingen, mogelijkheid de disk label te blijven onthouden en wat Blu Ray gerelateerde bug fixes. 3.1.2 bevat onderstening voor nieuwe formaten, de M4A en AAC audio bestandsformaten. En ook kun je sessies importeren van multi sessie schijven. In 3.1.1 kun je de temp directory opgeven voor de Copy Disc module, activeer/deactiveer Unicode voor CD-Tekst, nieuwe methode om schrijf snelheid vast te stellen. Versie 3.1 bevat een VIDEO_TS toevoeg knop om snel een DVD video layout te maken, optie om een vorige versie te downloaden en bevat een bugfix in relatie tot de detectie van een lege DVD+RW schijf. In 3.0.7 is een Ukrainian translation toegevoegd en een bug opgelost bij het kopieeren van een Audio CD.
3.0.6 biedt ons italiaans en 2 bugfixes. In 3.0.5 ook een duitse vertaling, de DVD padding optie weer mogelijk, verbeterde DVD-Video compatibiliteit bij standaard DVD spelers en de OPC optie staat nu standaard aan. 3.04 biedt weer de “Write method” optie waardoor je schrijf methode kunt kiezen waarbij DAO de standaard methode is. Verder wat bug fixes. Versie 3.0.3 voegt de mogelijkheid toe om ook bestanden aan de DVD-Video compilatie toe te voegen naar de VIDEO_TS map en er is een verify optie bij de DVD-Video compilatie toegevoegd. In 3.0.2 ISRC en EAN codes, meer talen, bug fix en nieuwe optie om een pauze in te lassen in de frames. Versie 3.0.1 voegde een meertalige gebruikers interface toe, heeft nieuwe schrijf / brand methodes voor Audio CD compilaties (DAO, DAO/96, TAO) en heeft een Finalize optie voor MP3 en ISO compilaties.

Hoef je niet alle opties uit de oude versie (129) en vind je de nieuwste versie prima geschikt!? Download dan hieronder de nieuwste versie, dit is Burn-Aware versie 3.1.3 van mid februari 2011.

Share

Gerelateerde Artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen gevonden
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.