ID3 Renamer 4.0.14

Hulp nodig bij organiseren van MP3 collectie en id3 tags?

ID3 Renamer

De freeware ID3 Renamer helpt jou met het geven van goede benamingen en instellingen van jouw MP3 en muziekcollectie. Met dit kleine programma kun je de ID3-metadata automatisch laten invullen. Ook de bestandsnamen van de MP3s kun je laten hernoemen op basis van de juiste details van de song of van het album. Het mooie daarnaast is ook dat dit handige tooltje slechts 75 KB groot is en dat je het niet hoeft te installeren. Klein nadeel is dan weer wel dat je .Net Framework 4.0 minimaal nodig hebt. (download .NET framework)

Een andere optie voor organiseren MP3 files is mp3tag. En zie eventueel ook de download MP3Gain om MP3 songs hetzelfde geluids nivo te geven!

Gerelateerde termen bij deze software zijn: id3 tag editor freeware, id3 renamer download, mp3 hernoemen, id3 renamer windows, tag editor

In de meest recente versie zijn kleine verbeteringen aangebracht en enkele problemen verholpen. In versie 4.0.0 was de belangrijkste aanpassing de ondersteuning voor MusicBrainz. MusicBrainz is een open community muziek meta-database die als doel heeft een volledig informatief overzicht te geven van muziek. Je kunt de MusicBrainz gegevens gebruiken door gewoon hun website te bezoeken / te benaderen of je kunt de data gebruiken vanuit een software programma zoals een muziek speler / player. Het programma kan de data gebruiken om een bepaalde CD of artiest te identificeren. En zodoende werkt ID3 renamer nu ook met deze data.

Download hieronder ID3 Renamer 4.0.14, een update van 25 december 2010. Het betreft dus een programma dat je na download direct kunt opstarten, installeren is niet nodig (= portable). En het is lekker klein, slechts 83 KB.

Share

Gerelateerde Artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen gevonden
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.