Imgburn 2.5.5.0

Dit is een aardig en gratis alternatief voor Nero. CD of DVD branden kan ook voor nop.

IMGburn

De freeware (* zie onder) tool ImgBurn is een gratis oplossing voor het branden van een cd, een DVD en zelfs een Blu ray schijf. Schrijf met Imgburn jouw data of video naar diverse formaten schijfjes. Deze tool gaat eigenlijk verder waar DVD Decrypter stopte. IMGBURN kan de meeste typen CD / DVD of Bluray schijven branden / schrijven. Deze brand software ondersteunt ook bijna alle laatste branders / dvd-writers van de bekende merken zoals BenQ, LiteOn, NEC, Plextor, Sony, etc. De imageformaten die ondersteund worden zijn BIN, CDI, CDR, DVD, GCM, GI, IMG, ISO, LST, MDS, NRG, PDI en UDI. Je kunt met deze software de booktype en de bitsetting instellen.

ImgBurn Freeware of Adware

(*) Sinds versie 2.5.1.0 heeft de maker van ImgBurn besloten wat Adware toe te voegen aan de software in de vorm van shortcuts en verwijzingen naar andere “handige” tools. Dit zijn een systeem scanner, een oude drivers scanner en een systeem optimalisatie tool. De linkjes kwamen echter over alsof ze onderdeel waren van Imgburn zelf, maar dat zijn ze niet want ze verwijzen naar externe software. Maar door alle kritiek heeft de maker van deze freeware besloten de verwijzingen naar deze externe tools zodanig op te zetten dat het toevoegen ervan optioneel is. Bij de installatie kun je dan aangeven of je het wel of niet wilt toevoegen. Maar 2.5.5.0 heeft ze er dus nog wel in zitten. Om deze software daarom Adware te noemen in plaats van Freeware, dat mag je zelf bepalen.

In het kort:
Input formaten zijn: BIN/CUE, Blu-ray, DVD, HD DVD, IMG, ISO, MDS/MDF, NRG
En brand de volgende schijf-typen: Blu-ray, DVD, HD DVD

ImgBurn is het vervolg op DVD Decrypter, ook van dezelfde ontwikkelaar. Het grote verschil ten opzichte van DVD Decrypter is dat het niet langer mogelijk is om dvd’s te rippen.

Via onderstaande download link kun je ook het Nederlandse taalbestand downloaden (dutch language file). Download de laatste IMG-burn 2.5.5 versie.

Share

Gerelateerde Artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen gevonden
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.