TeamViewer 5.0

Een gratis oplossing voor desktop sharing / remote desktop control. Beheer andere systemen vanuit één systeem.

TeamViewer

TeamViewer is een software oplossing voor het bedienen van een computer van een andere persoon / bedrijf / andere locatie. Je kunt de PC op afstand bedienen zodat je bijvoorbeeld online ondersteuning kunt bieden, of om jouw scherm aan een vriend of partner te tonen. Dit laatste kan handig zijn om iemand bijvoorbeeld op jouw PC een presentatie te tonen. TeamViewer kan dit regelen zonder dat je moet werken met firewalls, instellingen van routers, IP-adressen of van NAT en dergelijke. De tool is veilig en het biedt gelijk ook een oplossing voor het verzenden van bestanden. Ook kun je eenvoudig de PC die de controle heeft omwisselen.

Deze software lijkt op de werking van Microsoft Remote Desktop en de andere freeware desktop sharing oplossing: VirtualBox.

Bediening op afstand van een computer via internet

Volgens de makers van de software wordt het bedienen van computers via internet dankzij Team Viewer kinderspel. Het programma kan ook bestanden en mappen kopiëren van de beheer computer naar de andere en andersom. En ook de bestandsoverdracht werkt gewoon zonder problemen via firewalls! Met de juiste inlogcode en wachtwoord kun je 2 PC’s aan elkaar knopen en beide PC’s vanuit één computer bedienen.

TeamViewer 5.0 is gratis voor niet commercieel gebruik. Download hieronder de Nederlandse en volledige TeamViewer versie waarmee je verbindingen kunt opbouwen en waarmee je ook verbindingen kunt ontvangen. Dus zet deze versie op de beide PC’s die je wilt koppelen aan elkaar en je kunt aan de slag.

Download hieronder de laatste versie, 5.0 release 8081 (18 maart 2010). Deze download betreft de nederlandse versie van TeamViewer.

Share

Gerelateerde Artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen gevonden
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.