Virtual DJ 7.0.2

Deze DJ software wordt overal in de wereld gebruikt, in de slaapkamer tot in de studio bij professionele supersterren DJ’s.

Virtual DJ

Bekende DJ merken zoals Numark, Hercules en Denon kiezen Virtual DJ als dé Dj software. Met een zeer geavanceerde beatlock engine blijven jouw composities altijd in de maat en krijg je een goede mix sneller in elkaar gezet dan iedere andere DJ. De automatische en naadloze loop engine en de gesynchroniseerde sampler stellen jou in staat om fantastische remixes live te maken. En met de video mixer kun je zelfs muziek videos mixen en scratchen zoals je dat ook met audio bestanden kunt doen. Virtual DJ is de nummer 1 virtuele deejay software op de markt en het is nog gratis ook.

Je hebt diverse effecten, samples en overgangen tot jouw beschikking die vergelijkbaar zijn met de draaitafels met vinyl platen erop. Je kunt met deze muziek software echt zeer leuke eigen remixes maken van MP3 songs. VirtualDJ toont in de interface de beats van de muziek zien, 2 gesimuleerde platenspelers en natuurlijk heel veel knoppen en sliders voor het mixen en bijstellen van de klanken.

Virtual DJ demo video

Zie hieronder van Cnet een zeer korte introductie demo video over Virtual DJ. Dit laat slechts een deel zien van de mogelijkheden maar je weet dan wel direct of deze freeware iets voor jou is of juist niet.

Virtual DJ gratis Downloaden

Deze software is freeware en je kunt Virtual DJ Home free dus gratis downloaden. Het is echter wel alleen gratis voor persoonlijk gebruik. Als je de software professioneel wenst in te gaan zetten, waar het wel geschikt voor zou zijn, dan moet je betalen voor deze tool. Dan zul je de PRO versie wensen (299 dollar). Download hieronder de laatste en gratis versie, VirtualDJ 7.0.2 Home.

Share

Gerelateerde Artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen gevonden
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.