RJ TextEd 7.21

RJ TextEd is een tekstbewerker die syntax highlighting gebruikt voor diverse type bestanden. for any type of files. De tekst bewerker gebruikt syntax definitie bestanden om trefwoorden te herkennen, tags, teksten en andere onderdelen die opgelicht moeten worden in de tekst. RJ TextEd is een Unicode editor die ANSI, UTF-8 en Unicode bestanden kan lezen en opslaan.

De tekstverwerker kan class auto completion en tag auto completion toepassen en geeft hints tijdens het bewerken van de bronbestanden. De documenten kunnen ook gecodeerd / encrypted worden opgeslagen via Twofish encryption of als een HTML bestand met syntax kleuren. RJTextEd werkt ook met taalbestanden / language files om menus en meldingen in verschillende talen te kunnen tonen. Momenteel zijn de talen Engels en Zweeds inbegrepen. Je kunt eenvoudig nieuwe talen toevoegen.

De editor heeft ook een side-bar met twee explorer pagina’s. Met de FTP view kun je met een FTP site verbinden en een bestand direct verwerken of uploaden / downloaden.

Homepage: http://www.rj-texted.se/
Downloaden: RJ_TextEd.zip
Bestandsgrootte: 9.99MB

Share

Gerelateerde Artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen gevonden
Dit bericht is geplaatst in Website Ontwikkeling. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.