Internet Explorer 9 werkt niet op XP

Internet Explorer 9 werkt niet op XPInternet Explorer 9, de nieuwste browser van Microsoft, zal niet functioneren met Windows XP. Zo liet Microsoft weten tegenover het Britse ‘The Register’.

De nieuwste browser zou officieel pas op 20 september verschijnen, maar een beta-versie is wel al downloadbaar. Dat de browser niet goed functioneert op Windows XP, is een slag in het gezicht van veel gebruikers. Windows XP heeft wereldwijd nog steeds een marktaandeel van ruim 60 procent. De nieuwere versies van Windows, Vista en 7, palmen ‘slechts’ een marktaandeel van 30 procent in. Op die manier krijgen browsers Chrome van Google en Firefox van Mozilla de kans om terrein te veroveren. Eerder deze maand liet Microsoft NL aan NU.nl weten juist te verwachten dat het marktaandeel van Internet Explorer weer zou gaan stijgen door de komst van IE 9. “Een moderne webbrowser heeft een modern besturingssysteem nodig”, verklaarde Ryan Gavin, topman bij Microsoft. Het bedrijf heeft besloten IE 9 sterk te koppelen aan Windows 7 om ervoor te zorgen dat websites en applicaties buiten de browser beschikbaar zijn op de desktop. De grote troef van IE 9 wordt de snelheid. Door gebruik te maken van de grafische chip in een computer in plaats van de normale CPU-chip kunnen video’s, foto’s en websites nog sneller geladen worden.

 Internet Explorer 9 werkt niet op XP

Share

Gerelateerde Artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen gevonden

Eén gedachte over “Internet Explorer 9 werkt niet op XP”

  1. Ik krijg de site van Eplorer 9 niet goed heeft u een oplossing ik krijg niet Bestand /bewerken/beeld /geschiedenis/bladwijzer/extra/help dat krijg ik niet op mijn scherm weet u daar raad op bijvoorbaat dank

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *