Ticketswebsites dreigen boete te ontvangen

Ticketswebsites dreigen boete te ontvangenVier bedrijven die online tickets doorverkopen dreigen een boete in de bus te krijgen. Op de websites zou te weinig informatie te vinden zijn rond de prijs van de tickets en de risico’s van de aankoop.

Zo maakte de Consumentenautoriteit bekend. De organisatie zal boetes uitdelen van 5000 euro per week, met een maximum van 100.000 euro per overtreding als de bedrijven geen actie ondernemen. De vier bedrijven bieden de tickets aan op de sites 4alltickets.nl, Tickets4events.nl, Budgetticket.nl, Onlineticketshop.nl en Worldticketshop.nl. ”Het is belangrijk dat de consument op basis van de juiste informatie zijn keus kan maken.” ”Dat de bedrijven hun websites aanpassen is goed voor de consument. Uiteraard zullen we het kritisch blijven volgen,” verklaart Bernadette van Buchem, directeur van de Consumentenautoriteit.

 Ticketswebsites dreigen boete te ontvangen

Share

Gerelateerde Artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen gevonden
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Een reactie op Ticketswebsites dreigen boete te ontvangen

  1. chanel bags schreef:

    Go travelling desmopressin acetate tablets She now faces the challenging task of gradually scaling back the Fed’s extraordinary stimulus program without derailing the fragile economic recovery. The Fed is buying $85 billion in government bonds each month to hold down long-term interest rates and spur economic and job growth.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.